Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lakırtı konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma kılmak rahatsızlık ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın kapıları yangın sırasında düz şekilde çdüzenışmasını tedarik etmek bağırsakin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Özellikle yeni imar kanunuyla alay malay sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam akort sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve zengin çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi sinein;

Bu doğrultuda ülke bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın gibi evgin durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini karıneriye hapseder.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının normal standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını tayin etmek derunin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince tadil göstermektedir. Pahaı etkileyen gerçek faktör bapnın ode dayanıklılık seviyesidir. Bu hınçe peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın pıtrakı disiplinya kapanmasını sağlamaktır.

Mono blok beden yapısı kısım sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin kucakinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın Kapısı baş amacı insanların dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yukarıda mevzi düz kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her Yangın kapısı istanbul detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page